Επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας προς τον Πρωθυπουργό


Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε σήμερα ο Αγροτικός Σύλλογος Σκύδρας προκειμένου να δείξουν την δυσαρέσκεια τους, σχετικά με την μη συμπερίληψη του κλάδου στα έκτακτα μέτρα ενίσχυσης.

Στο τελευταίο του διάγγελμα ο κύριος Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως οι κλάδοι που επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού, θα λάμβαναν έκτακτη χρηματοδότηση. Σε δεύτερη όμως ανάγνωση, όπως ορίζει η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, ο αγροτικός τομέας δεν περιλαμβάνεται στο συγκεκριμένο ΚΑΔ.

Έτσι λοιπόν, ο Αγροτικός Σύλλογος Σκύδρας αποφάσισε να στείλει επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, ώστε ακόμη μια φορά να διεκδικήσει τα κεκτημένα των αγροτών.

Αναλυτικά η επιστολή: 

Προς τον Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Εκ μέρους των 1200 αγροτών του Δήμου Σκύδρας, θα θέλαμε να συγχαρούμε εσάς προσωπικά και την κυβέρνηση σας για την άμεση λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων περιορισμού της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Στο διάγγελμα σας προς τον ελληνικό λαό την Πέμπτη 19-3-2020 δηλώσατε ότι “όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι θα γίνουν αποδέκτες των ευεργετημάτων του πλαισίου των μέτρων που θα λάβει η Κυβέρνηση για την στήριξη της Ελληνικής Οικονομίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού”.

Στις 24-3-2020, δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Οικονομικών, οι ΚΑΔ των επιχειρήσεων που πλήττονται, βάσει των οποίων, ορίζονται οι επαγγελματίες που χρήζουν έκτακτης στήριξης.

Προς έκπληξή μας διαπιστώσαμε ότι λείπει ο κλάδος μας  και κατ΄επέκταση όλος ο αγροτικός κόσμος, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας και ανάπτυξης της  χώρας.

Παρακαλούμε να αποκαταστήσετε αυτή την αδικία, άμεσα.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βρείτε μας στα Social Media

Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθήστε μας στο Twitter Εγγραφείτε στο Youtube