Αποκαρδιωτικές οι εικόνες μετά την πυρκαγιά στην στέγη του Δημοτικού Σχολείου Προμάχων


Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες της στέγης στο Δημοτικό Σχολείο Προμάχων, έπειτα από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (15/9).

Ήδη οι εργασίες καθαρισμού της στέγης από τα υπολείμματα είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες αποκατάστασής της.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος κατάγεται και από τους Προμάχους, με μήνυμά του έκανε γνωστό πως αύριο Πέμπτη (17/7) θα βρεθεί στο σημείο ειδικό κλιμάκιο μηχανικών για να δουν τον χώρο και να εκτιμήσουν το κόστος.

Ο κ. Μπάτσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Βουλευτές Πέλλας με τη Νέα Δημοκρατία που ενημέρωσαν άμεσα τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος με την σειρά του επικοινώνησε με τον Δήμαρχο. Όπως έγραψε ο κ. Μπάτσης «ως γονιός, ως προμαχιωτης, ως Δήμαρχος Αλμωπίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Μεταφορών κ Υποδομών κ Κώστα Καραμανλή για το άμεσο ενδιαφέρον του σχετικά με την σημερινή ζημιά που υπέστη το δημοτικό σχολείο προμαχων. Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε από τους βουλευτές του Ν Πέλλας Γεώργιος Καρασμανης, Διονύσης Σταμενίτης Βασιλειάδης Λάκης τους οποίους και ευχαριστώ , έδωσε εντολή και επικοινώνησε μαζί μου κατόπιν εντολής του Διευθύνων σύμβουλου της Κτυπ κ Γιανναρη, ο κύριος Θόδωρος κυριαζοπουλος Γενικός διευθυντής έργων. Ήδη την Πέμπτη θα έρθει κλιμάκιο μηχανικών έτσι ώστε να δουν τον χώρο, καθώς επίσης να εκτιμήσουν το κόστος. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Κτυπ κ Τιμο Κατσιπο για το ενδιαφέρον του. Το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από τον Υπουργό είναι συγκεκριμένο, για να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν συντομότερο η ζημία στο κτίριο του δημοτικού σχολείου Προμαχων. Σας ευχαριστώ».

Τέλος, ο κ. Μπάτσης ανέβασε και μια φωτογραφία του πάνω από την κατεστραμμένη στέγη του Δημοτικού Σχολείου, αναφέροντας πως «σύντομα θα γίνουν όλα όπως πριν και καλύτερα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βρείτε μας στα Social Media

Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθήστε μας στο Twitter Εγγραφείτε στο Youtube