Διανομή τροφίμων σε απόρους σε Σκύδρα και Αριδαία


Διανομή τροφίμων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας προς τους άπορους θα πραγματοποιηθεί σε Σκύδρα και Αριδαία.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής τους Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας, θα δοθούν φρούτα, κρέας και τυρί σε άπορους.

Στην Αριδαία η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Νοεμβρίου και ώρα από τις 9:00 έως τις 16:00 στις εγκαταστάσεις της ΑΦΟΣ Αλμωπίας (στο ίδιο μέρος με τις προηγούμενες διανομές), ενώ στην Σκύδρα την Δευτέρα  4 Νοεμβρίου 2019 και ώρα από τις 9:00 έως τις 16:00 στις εγκαταστάσεις των αποθηκών της εταιρείας Πρ. Παυλίδη (ΝΕΑ ΜΕΛΙΣΣΑ) στην βιομηχανική περιοχή Σκύδρας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής αφουγκραζόμενος  τις ανάγκες της Κοινωνίας, των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που πλήττονται στις μέρες μας, όπως τους ωφελούμενους του ΚΕΑ, καλεί τους δικαιούχους να παραλάβουν τα τρόφιμά τους, με σκοπό  την στήριξη των ιδίων και των οικογενειών τους.

Κάθε ωφελούμενος του προγράμματος θα παραλάβει τα εξής ΝΩΠΑ προϊόντα:

Μπανάνες 2 kg
Κρέας Βόειο 1 kg
Κρέας Χοιρινό 1 kg
Τυρί Φέτα 0,50 kg
Τυρί Ημίσκληρο 0,50 kg

Σύνολο κιλών ανά άτομο:  5  κιλά.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να έχει εξουσιοδότηση και έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βρείτε μας στα Social Media

Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθήστε μας στο Twitter Εγγραφείτε στο Youtube