Συντήρηση και αποκατάσταση οδοστρώματος επαρχιακής οδού «Αριδαία-Σωσάνδρα-Πρόμαχοι» από την ΠΕ Πέλλας


Ένα ακόμη σημαντικό έργο για την ασφάλεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας, υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Πρόκειται για τη συντήρηση του ασφαλτοτάπητα και την ασφαλτόστρωση κατεστραμμένων τμημάτων της επαρχιακής οδού Αριδαία-Σωσάνδρα-Πρόμαχοι.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής επιθεώρησε σήμερα την εκτέλεση των εργασιών του έργου, το οποίο έχει προϋπολογισμό 200.000 ευρώ τονίζοντας «Η συνεχής βελτίωση της βατότητας και ασφάλειας του οδικού δικτύου, αρμοδιότητας της ΠΕ Πέλλας, είναι στις σημαντικές προτεραιότητές μας. Ο ορεινός όγκος της Αλμωπίας, με τους Προμάχους, την Σωσάνδρα και τις άλλες Τοπικές Κοινότητες αποτελούν μία περιοχή με σημαντική δραστηριότητα όλον τον χρόνο, αγροτική και δασική, αλλά και μία περιοχή με πολύ σημαντικά φυσικά οικοσυστήματα και αξιοθέατα, τα οποία συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών. Η Μονή του Αγίου Ιλαρίωνα δέχεται χιλιάδες επισκέπτες τον χρόνο.Μας ενδιαφέρει πρωτίστως η ασφάλεια κατά την κυκλοφορία, όπως και η άνεση των διερχόμενων οχημάτων και των επισκεπτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βρείτε μας στα social media

Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθήστε μας στο Twitter Εγγραφείτε στο YouTube