Δήμος Έδεσσας: Με οχτώ θέματα η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση, δια περιφοράς, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Έδεσσας

Καλείστε να συμμετέχετε στη δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87) όπως αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ Α’ 133), σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου 10 του Π.Ν.Π. 55/Α΄/11-3-2020 «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του», με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Σύνταξη σχεδίου 4ης Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2020.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για απευθείας ανάθεση υπηρεσίας με τίτλο «Πλύσιμο και απολύμανση κάδων ανακυκλώσιμων απορριμμάτων – Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19».
3. Ακύρωση της αριθ. 93/2020 απόφασης ΟΕ, λόγο τροποποίησης της εκτίμησης κόστους του έργου «Υπογειοποίηση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ».
4. Έγκριση 1ης παράτασης συμβατικής προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης: «Σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας (ΣΒΑΚ) δήμου Έδεσσας».
5. Έγκριση 1ης παράτασης συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Επισκευή ασφαλτοστρώσεων Δήμου Έδεσσας – Β’ Φάση».
6. Έγκριση Πρακτικού Δημοπρασίας για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Επέκταση αρδευτικών δικτύων Νησίου, Ζέρβης, Πλατάνης και Λόγγου Έδεσσας»
7. Έγκριση Πρακτικού Δημοπρασίας για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή τεχνικών στο ορεινό αγροτικό τμήμα Τ.Κ. Καρυδιάς – Α’ Φάση» .
8. Έγκριση 2ου Πρακτικού δημοπρασίας για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου εκπόνησης της μελέτης: «Μελέτη Κλειστού Γυμναστηρίου στο Πασά-Τσαϊρ».

Επιπλέον, σας αποστέλλεται συνημμένα πίνακας με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπου για κάθε θέμα θα συμπληρώνετε την επιλογή σας ως προς την έγκριση του ή μη. Έχετε την δυνατότητα να συμπληρώσετε ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΠΑΡΩΝ, ΑΠΟΧΗ, αλλά και παρατηρήσεις. Οι συμπληρωμένοι πίνακες ψηφοφορίας να επιστραφούν μέχρι τη Δευτέρα 27/4/2020 και ώρα 11:00 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο email dimitriadoul @ edessa. gr και pasiali @ edessa .gr, ενώ σε περίπτωση μη επικοινωνίας τεκμαίρεται θετική ψήφος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βρείτε μας στα Social Media

Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθήστε μας στο Twitter Εγγραφείτε στο Youtube