Οι νέες και οι υπό κατασκευή παιδικές χαρές του Δήμου Πέλλας


Τις παιδικές χαρές που έχουν παραδοθεί ή βρίσκονται στο στάδιο κατασκευής, παρουσίασε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παιδικές χαρές, όπως αυτή της οδού Φιλιππουπόλεως, είναι χορηγία του αγωγού φυσικού αερίου T.A.P., ενώ κάποιες άλλες, όπως αυτές των Π. Μυλοτόπου, Καρυώτισσας και Μελισσίου, χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Άλλες φαίνονται πλήρεις, όπως για παράδειγμα αυτή της πλατείας Νέας Τραπεζούντας, στα Γιαννιτσά. Με τις κούνιες της, τις τσουλήθρες της, τις τραμπάλες της.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider
Άλλες φαίνονται αρκετά… ελλιπείς, όπως για παράδειγμα αυτή της Φιλιππουπόλεως, στην οποία συναντάμε μια τσουλήθρα και μια τραμπάλα. Ίσως η ευθύνη εδώ να βαραίνει τον T.A.P., μιας και είναι δικής του χορηγίας.

Στον Πλατανότοπο από την άλλη, πυρετώδεις είναι οι εργασίες για την ολοκλήρωση της εκεί παιδικής χαράς. Και σε αυτή την περίπτωση, ο T.A.P. είναι ο χρηματοδότης.


Όπως και να ‘χει, επιτέλους κάτι φαίνεται να κινείται στον Δήμο Πέλλας.

Ο κ. Στάμκος, στην ανάρτησή του σχετικά με τις παιδικές χαρές, αναφέρει:

Αξός, Καρυώτισσα, Μελίσσι, Π. Μυλότοπος, Οδός Φιλιππουπόλεως, Πλατεία Νέας Τραπεζούντας και σε λίγες μέρες στον Πλατανότοπο…
Σύγχρονες, όμορφες και κυρίως ασφαλείς οι νέες παιδικές χαρές που κατασκευάζει ο δήμος Πέλλας και που αυτή την εποχή βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρο το δήμο. Σε αναμονή και των υπόλοιπων… μέχρι τότε καλό παιχνίδι σε όλα τα παιδιά“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βρείτε μας στα Social Media

Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθήστε μας στο Twitter Εγγραφείτε στο Youtube