Η Τ.Ε. Πέλλας του ΚΚΕ καταγγέλει επίθεση από μπράβους σε μέλη έξω από εργοστάσιο της Σκύδρας


Απαράδεκτη τραμπουκιστική επίθεση από μπράβους της εργοδοσίας σε μέλη του κόμματος που βρέθηκαν στο εργοστάσιο “Κρόνος” στη Σκύδρα για να μοιράσουν ανακοινώσεις, καταγγέλει η Τ.Ε. Πέλλας του ΚΚΕ.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «Η ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή για τον περιορισμό των διαδηλώσεων  φαίνεται πως  έχει δώσει αέρα στα πανιά των βιομηχάνων και αυτό επιβεβαιώθηκε και με αυτή την επίθεση.

Οι αντιδράσεις τους εκφράζουν για άλλη μια φορά τον πραγματικό φόβο τους: την οργάνωση των εργατών και την αντεπίθεση απέναντι στα βάρβαρα μέτρα κυβέρνησης και εργοδοσίας.

Όσους νόμους κι αν ψηφίσουν, όσους τραμπούκους και αν βάλουν απέναντι στην οργάνωση της πάλης, μας κάνουν πιο δυνατούς». 

Μάλιστα τα μέλη της οργάνωσης τονίζουν πως «Τέτοιες ενέργειες δεν μας τρομάζουν. Οι καθημερινές εξελίξεις σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο απαιτούν την ενημέρωση των εργαζομένων. Το ΚΚΕ θα είναι πάντα στο πλευρό της εργατικής τάξης και του λαού, μπροστάρης στην οργάνωση των αγώνων», ενώ ζητάνε από τους εργαζόμενους του συγκεκριμένου εργοστασίου να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βρείτε μας στα Social Media

Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθήστε μας στο Twitter Εγγραφείτε στο Youtube